Hotell Höga Kusten

HögaKustenBron

Hotell Höga Kusten ligger vid HögaKustenbrons norra fot. Här stannar många turister, inte bara för att bo bekvämt i något av de 28 rummen, men även för att få bästa möjliga utsikt över bron. Det finns även möjlighet att köpa mat och fika i hotellets restaurang. För dig som vill bo här finns alla typer av faciliteter du kan tänkas behöva.

Boka boende

Faciliteter på Hotell Höga Kusten

I de 28 rummen (56 bäddar totalt), finns trådlöst internet. Du parkerar gratis utanför hotellet, som även är startpunkt för Höga Kustenleden. Hotell Höga Kusten är handikappanpassat. Hjärtstartare finns tillgänglig i receptionen. För dig som vill slappna av efter till exempel en vandring till Slåttdalsskrevan finns bastu, pool, massagestolar och även ett gym. Barnen kan leka i den stora lekparken och det finns även en 9-håls frisbeegolfbana. Gäster som vill ha mindre äventyr kan ta en promenad längs den närliggande meditationsstigen. Intill hotellet hittar du en souvenirshop.

Du hittar ett brett utbud av nöjen på Hotell Höga Kusten med allt från stand up till musik och julbord.

Expansionsplaner

Hotell Höga Kusten är ett vindkraftsdrivet hotell och det går att ta en promenad till den närliggande vindsnurran. För att klara trycket från den ökade turismen planerar man just nu expansioner i form av stugor med hotellstandard. Andra planer är en så kallad SkyView längs med den 182 meter höga pylonen på bron. En liknande finns monterad på Globen i Stockholm. Under 2017 kommer en 6-7 meter hög jättekåta på 200 kvadratmeter att byggas upp.

En utmärkt bas för ditt äventyr i Höga Kusten

Hotell Höga Kusten är en utmärkt start på din upplevelse i Höga Kusten. Om du inte vill trängas på ett trångt vandrarhem eller i ett fuktigt tält är det här det bekväma alternativet du söker efter. I och med närheten till E4an kommer du lätt åt Höga Kustens alla attraktioner med bil och endast tiden och fantasin blir begränsningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*