Södra Bergets Vandrarhem

Södra Bergets Vandrarhem

Södra bergets vandrarhem i Sundsvall ligger som namnet antyder en bit upp på ett av de två berg som omger Sundsvall. Det är ett trevligt boende med bra priser. Om du inte avskräcks av en promenad längs kuperade gator ligger centrum inom gångavstånd. Dessutom ligger Sundsvalls central hyggligt nära boendet. För oss lite latare som tar egen bil finns det gott om parkeringar utanför vandrarhemmet.

Boka boende

Södra Bergets Vandrarhem

Södra Bergets Vandrarhem ligger strax nedanför Hotell Södra Berget som är ett lite dyrare alternativ med hotellstandard. Personalen är dedikerad och vandrarhemmet håller generellt god standard med rena och fräscha utrymmen. Det finns enkelrum, tvåbäddsrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum. Barn 0-2 år sover gratis i föräldrars säng. Djur kostar extra. Du förväntas ha med handduk och sängkläder, annars kan du hyra det i receptionen. Wifi funkar bra kan vi intyga.

De allmänna utrymmena är fina och det finns gott om plats i kök, kyl och frys. Dessutom bjuds det på enklare drycker vilket alltid är trevligt. I samma hus finns en pizzeria så du behöver inte gå hungrig. I foajén finns dessutom en snacksautomat för den som behöver stilla sina nattliga begär.

För dig som ska vidare är det nära till både tåg, buss och E4:an norrut och söderut tack vare den nybyggda Sundsvallsbron. Detta gör Södra Bergets Vandrarhem till ett lämpligt stopp för dig som kommer söderifrån och just ska börja ditt Höga Kusten-äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*