Hotell nära Höga Kusten

Planerar du att stanna till i natursköna Höga Kusten och söker boende? I området, som sträcker sig över tre kommuner (Kramfors, Härnösand, Örnsköldsvik) finns det en mängd hotell, vandrarhem, stugor och liknande boenden. Använd länkarna i detta inlägg eller sökrutan till höger för att boka ditt boende, snabbt, enkelt och säkert.

HögaKustenbronHotell nära HögaKustenbron

Föredrar du en lite lyxigare variant i hjärtat av Höga Kusten kan vi rekommendera Hotell Höga Kusten. Hotellet ligger i direkt anslutning till HögaKustenbron och du kan ta ditt morgonkaffe medan du njuter av vyn över den Golden Gate-liknande bron.

Ett annat alternativ nära bron är Björkuddens Hotell & Restaurang. Precis som Hotell Höga Kusten ligger hotellet väldigt nära E4:an vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till och från boendet.

Från dessa boenden har du även nära till Skuleberget, Slåttdalsskrevan och Rotsidan.

Boenden i inlandet

Föredrar du inlandets stillhet finns det ett antal fina boenden av olika slag. Nyckeln här är Riksväg 90 som du når både från inlandsvägen och E4:an. Vill du ha en finfin hotellstandard kan vi rekommendera Hotell Hallstaberget i Sollfteå. De ligger intill en finfin skidanläggning, Hallsta Ski som erbjudet längd- och utförsåkning på vintern och rullskidor på sommaren.

Boenden i städerna

I städerna nära Höga Kusten finns sedvanliga hotell i olika former. I söder hittar du Sundsvall och First Hotell Strand. Söker du dig 6 mil norrut erbjuder STF två boenden i Härnösand: STF vandrarhem och STF hotell. En mil in i landet ligger Kramfors med Hotell Kramm. Hotell Hallstaberget i Sollefteå nämndes ovan. Örnsköldsvik får anses vara Höga Kustens nordligaste punkt och där kan du unna dig en vistelse på Hotel Elite Plaza.

Detta var endast en del av utbudet som Höga Kusten har att erbjuda. Använd sökrutan till höger för att få förslag på fler boenden i området!

Kommentarer är avstängda.